Historik:

Eklunds Metall AB startades 1967 av Leif och Maj Eklund. Idag drivs det av sönerna Benny och Martin Eklund. Eklunds är beläget cirka 2 mil nordväst om Ljungby i Småland. Företaget är en komplett leverantör av hembelysning.Här finns en egen unik design och tillverkning av all armatur.

Affärside:

Eklunds Metall ska kunna erbjuda ditt företag eller dig som privatperson svensktillverkad prisvärd belysning av hög kvalité till snabbast möjliga leverans. Detta garanteras genom egen tillverkning och lagerhållning på Bolmsö. Inga mellanhänder=Bästa pris för dig. Samtliga produkter är CE-godkända.

Miljöpolicy:

Vi tillverkar all vår belysning på företaget i Bolmsö. Det leder till ett vinn-vinn-koncept som alla tjänar på. Miljön är den stora vinnaren då produkterna är närproducerade och vi slipper långa transportavstånd med stora utsläpp som följd. Vi återvinner allt skrotmaterial.

Vi erbjuder:

Vårt mål är att hjälpa dig som kund att ta fram de produkter som behövs för just ditt företag. Vi erbjuder en helhetslösning. Vi tar hand om prototypstillverkning, produktion och montering. Obs! Att vi ta fram även andra produkter än belysning. “Från skiss till färdig produkt”.

Rulla till toppen